Energetisch coach

Reading en healing (Avalon-ELA healing), traumaverwerking & Emotionele Therapie (E.T.)

Avalon ELA-Energy healing

De Avalon ELA-Energy Healing is een krachtige nieuwe vorm van healing, die sinds lange tijd weer teruggekeerd is op de aarde om in deze roerige tijd te ondersteunen. Deze magische vorm van healing voerde ooit de boventoon in Egypte, Lemuria en Atlantis, drie kosmisch belangrijke beschavingen en later in Engeland (Glastonburry). Deze vorm van healing raakt je aan in de diepere lagen, neemt blokkades weg uit je energiesysteem waardoor het energiesysteem zich gaat corrigeren. Hierdoor wordt het zelf herstellend vermogen van je lichaam weer geactiveerd. Het is een krachtige, maar vooral liefdevolle energie die ziektes kan healen tenzij de Ziel anders wenst, en psychische problemen kan healen, waar mogelijk andere energieën niet kunnen volstaan.

Vaak zoeken we de oorzaak van een ziekte of probleem buiten onszelf. Echter de sleutel tot genezing ligt in jezelf, door je weer te verbinden met jezelf en je ware identiteit ben je in staat om jezelf te genezen. De Avalon ELA-Energy Healing kent geen beperkingen en kan je hierbij helpen!

Wanneer of voor wie is deze Avalon ELA-Energy Healing aan te raden?
 • Stress
 • Burn-out
 • Ziekte
 • Vermoeidheid
 • Depressie
 • Emoties (Angst, onzekerheid, boosheid en verdriet)
 • Ongewenste stoorvelden
 • Nieuwetijdskinderen
 • Huildbaby's
 • Moeite met loslaten
 • Autisme ADHD en ADD (Kinderen en volwassenen)
 • Onheldere doelen (Twijfelen om beslissingen te nemen)

You must be the change you wish to see in the world.

~ Mahatma Gandhi

Energetische therapie volgens Janosh

Energetische therapie is een snelle methode om inzicht te verkrijgen op zielsniveau mbt wat jou blokkeert of tegenhoudt in je leven.

In tegenstelling tot andere therapieën begint deze sessie niet met een anamnese of een intakegesprek.  Er wordt zonder voorkennis van hart tot hart via de ogen gewerkt.  Puur en vanuit gevoel, zonder te denken, kom ik bij jouw kern. Vervolgens verwoord ik wat ik bij jou voel. Deze aanraking zet jouw ziel aan tot (h)erkenning, acceptatie, loslaten en heling.​

Hologrammen

De kaarten van Janosh omvatten hologrammen, welke toegang geven tot datgene wat verborgen ligt in je onderbewustzijn, waar gaves en mogelijkheden op je wachten! Het is een waardevolle sessie van hart tot hart die liefdevol is en effectief, snel maar bovenal verhelderend werkt.

Zien zonder kijken

"Het is zien zonder te kijken, delen zonder te kwetsen, voelen zonder te denken. De ogen zijn de poorten naar binnen, naar de kern, waar ik in staat bent om puur contact met je te maken, achter het masker jouw ware ziel te ontmoeten en vanuit het hart je de juiste weg te wijzen".​

Heilige geometrie

Heilige Geometrie is een soort codetaal die het onderbewustzijn begrijpt. De hologrammen vormen sleutels tot een hoger bewustzijn. Deze therapie heeft
al duizenden mensen geholpen bij het veranderen van hun gedrag en overtuigingen (vaak meegenomen vanuit vorige levens) én het ontdekken van hun levensdoel.

JANOSH energetische therapie is zeer effectief bij kinderen 

Ook voor kinderen is dit een prachtige methode. De codes spreken hen direct aan en ook zij kiezen het thema wat het best bij hen past. Zijn kinderen erg verlegen, durven of kunnen zij nog niet praten of zijn zij nog te jong om hun gevoelens te verwoorden, Janosh ET geeft ouders antwoorden op vragen wat er in hun kind leeft. Een aanrader bij ADHD, concentratie- en slaapproblemen, onrust, verdriet, driftbuien, zich terugtrekken of niet geaard zijn. 

Kortom een cadeau aan jezelf om je innerlijk te doen ontwaken en dat te creëren wat je graag wilt. Ik sta steeds versteld van de grote stappen die op korte termijn gezet kunnen worden, wonderbaarlijk!

Love is a fruit in season at all times, and within reach of every hand

~ Mother Teresa

Reading & healing

In een reading & healing sessie stem ik me af op jouw lichaam en energieveld. Reading &  healing zorgt voor essentiële energie, het gaat om contact op zielsniveau. Dit is voor veel mensen een bijzondere ervaring, waarbij het van belang is dat ze deze energie ‘toelaten’. Naarmate de cliënt het toelaat om de energie te laten lezen is het mogelijk om meer informatie te verkrijgen over de actuele stand van zaken en de diepere oorzaak van eventuele problemen. Op die manier is het van grote toegevoegde waarde en kan de reading of healing therapeut helpen bepaalde
oorzaken van problemen boven tafel te krijgen.Ons energiesysteem bestaat uit verschillende soorten psychische energie, waar we ons bewust van dienen te worden. Een therapeut heeft zich ontwikkeld om die energie waar te kunnen nemen, om aan de hand daarvan voor een reading of healing te zorgen. Tijdens een reading leest de therapeut de energie en zal hij of zij deze beschrijven. Een reading wordt meestal gevolgd door een healing, om het proces te ondersteunen en af te ronden, maar kan ook op zichzelf staan.

Waarbij kan een reading & healing ondersteunen? Levens thema’s op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, als spiritueel gebied. Bij gevoelens van eenzaamheid, je niet begrepen voelen door je  omgeving of je partner, sombere gedachten of gevoelens, vermoeidheid of  burn-out. Maar ook op het gebied van relatieproblemen, lichamelijke klachten, angsten, piekeren of je droom of hart niet durven te volgen.