Vitaliteit expert

Vitaliteit-, welzijn-, leefstijladvies (meten en adviezen) & Specialisme in diverse vormen van detox.

Vitaliteit is de gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van iemand die leidt tot energie om te leven, waarbij beide factoren in balans zijn. Het wordt ook wel levenslust of veerkracht genoemd. Vitaliteit is afgeleid van het Latijnse woord 'Vita', wat leven betekent.

Als vitaliteit expert kan ik jou advies geven en begeleiden om balans te vinden aangaande je persoonlijke vitaliteit.

We bekijken en onderzoeken samen je leefstijl, je voedingspatroon, je draagkrachten en je mentale veerkracht. We bespreken eventuele klachten of ongemakken. Daarnaast meten we je tekorten aan vitaminen & mineralen en waar je op wilt focussen. Omdat het persoonlijk is gaat het hier ook om maatwerk, omdat jij uniek bent, net zoals ieder mens.  

Behandelingen

Vitaliteit intake

We bekijken samen je leefstijl, je voedingspatroon, je draagkrachten en je mentale veerkracht. Emotioneel, fysiek, energetisch kortom op welk vlak waar kun en wil jij vitaliteit behalen?

Afspraak maken

Detox begeleiding

Samen kijken we welke kuur nu voor jou geschikt is. Detoxen of vasten is een
eeuwenoude traditie voor een goede gezondheid.

Afspraak maken

Bioresonantie

Met bioresonantie kunnen we meten en behandelen welke ziekmakende invloeden en oorzaken (bacteriën, parasieten, schimmels, stofwisseling, voeding) iemand heeft.

Afspraak maken

Icoone behandeling

Een icoone behandeling (mechanische bindweefsel massage) helpt bij
spierpijn, vermoeidheid, lymfoedeem, littekens en cellulitis, huidverslapping
en vetophopingen.

Afspraak maken

Body analyse

Energetische body analyse meet jouw disbalans in organen, meridianen en tekorten zoals vitamines, mineralen, spoorelementen en vetten.

Afspraak maken

Vinoble treatment

Vitaliteit bereiken we ook door stress af te bouwen en los te laten, zich bewust te worden van je eigen lichaam en dit kan door body massage in de vorm van Vinoble treatment. Ze worden gekenmerkt door rituelen, beleving van de zintuigen, bewustwording, voeding van de huid & natuurlijk ontspanning. Kortom volledige detox van body, mind & soul met diepgaande ontspanning, tevens de huid voedend op een diep niveau.

Vinoble treatmet

Vinoble Cosmetics is ontwikkeld met een diepgeworteld respect voor huid en natuur.

De producten bevatten ontzettend veel mega krachtige antioxidanten en worden gebruikt en geliefd door zowel specialist als cliënt. Vinoble Cosmetics sluit perfect aan bij de groeiende vraag naar natuurlijke en vegan huidverbeteringen. Vinoble Cosmetics gelooft in de kracht van de natuur. De producten combineren de meest krachtige antioxidanten voor een optimale bescherming van de cellen met verfijnde geuren en luxe texturen. Vinoble Cosmetics producten dragen bij aan een gezonde, stralende huid en een optimale celvitaliteit.

De producten van Vinoble zijn 100% vegan en bovendien vrij van parabenen, paraffine, PEG formules synthetische- en hormoon actieve stoffen. Alle werkstoffen die te vinden zijn in de druif worden gebruikt. Door de extreme antioxidatieve werking beschermen ze de huid tegen vrije radicalen waaronder straling (ook blauw licht) en gaan ze op een natuurlijke manier het huid verouderingsproces tegen. Bescherm het DNA in je cellen met Vinoble Cosmetics.

Bezoek product pagina