Avalon ELA-Energy Healing

De Avalon ELA-Energy Healing is een krachtige nieuwe vorm van healing, die sinds lange tijd weer teruggekeerd is op de aarde om in deze roerige tijd te ondersteunen. Deze magische vorm van healing voerde ooit de boventoon in Egypte, Lemuria en Atlantis, drie kosmisch belangrijke beschavingen en later in Engeland (Glastonburry). Deze vorm van healing raakt je aan in de diepere lagen, neemt blokkades weg uit je energiesysteem waardoor het energiesysteem zich gaat corrigeren. Hierdoor wordt het zelf herstellend vermogen van je lichaam weer geactiveerd. Het is een krachtige, maar vooral liefdevolle energie die ziektes kan healen tenzij de Ziel anders wenst, en psychische problemen kan healen, waar mogelijk andere energie├źn niet kunnen volstaan.

Sleutel tot Genezing

Wanneer of voor wie is deze Avalon ELA-Energy Healing aan te raden? O.a. bij onderstaande "klachten" of omstandigheden:

Stress Burn-out Ziekte Vermoeidheid Depressie Emoties (angst, onzekerheid, boosheid en verdriet) Ongewenste stoorvelden Nieuwetijdskinderen Huilbaby's Moeite met loslaten Persoonlijke doelen die niet helder zijn (twijfelen om beslissingen te nemen)

Behandeling

Een Avalon ELA-Energy Healing wordt via de handen doorgegeven en je chakra's worden gereinigd en behandeld. Een behandeling werkt tot circa 6 weken door, daarom wordt deze niet wekelijks gegeven, op uitzonderingen na! Vanaf 4 weken kan een nieuwe sessie waardevol zijn en gemiddeld volstaan 5 tot 6 behandelingen. Deze healing kan ook op afstand gegeven worden, de voorkeur heeft echter de directe behandeling. Duur van een sessie 1 uur. Stoelbehandeling half uur.

Terug